DET SKER PÅ MUSEET
Omvisninger:


Koncerter:

02.03.2015

MUSIKAFTEN MED DEN DANSK STRYGEKVARTET
Fejring af 150-året for Carl Nielsen

Arrangementer:
12.11.2014

PÅ-VEJ-HJEM FOREDRAG
Michael Ancher og P.S. Krøyer i breve og billeder

26.11.2014

PÅ-VEJ-HJEM FOREDRAG
Krøyers spanske intentioner

AKTUELT:
EN REKRUT FRA 64 - ILLUSTRATIONER AF FRANTS HENNINGSENDer er i år fokus på mange sider af krigen i 1864. I Hirschsprungs samling findes maleren Frants Henningsens tegninger til forfatteren P.Fr. Rists delvist selvbiografiske roman En rekrut fra 64.
Frants Henningsen var bl.a. kendt i samtiden for sine fine illustrationer – bl.a. fra ombearbejdning og tilføjelser til ”Peters Jul”.
Igennem de ca. 50 fine tegninger i udstillingen kan man følge de dramatiske krigshandlinger og historien om den unge rekrut Felix, der deltog i slaget om Dybbøl. Serien har aldrig tidligere været udstillet, og vises her som led i museets række af udstillinger om Tegnekunst.
TRIPADVISOR OG GOOGLE ART PROJECTTridpadvisor

Den Hirschsprungske Samling er et yndet besøg og på Tripadvisor ligger museet som nr. 2 ud af 211 seværdigheder og nr. 2 ud af 60 museer i København, der er værd at besøge. Læs mere om hvad vores gæster synes om museet her.

Google Art Project

Med Google Art Project kan du bevæge dig rundt i Den Hirschsprungske Samlings udstillingssale og følge 1800-tallets danske kunststrømninger. Udforsk værker af blandt andre Christen Købke, P.S. Krøyer, Michael og Anna Ancher, L.A. Ring eller Vilhelm Hammershøi i det globale online galleri. Den Hirschsprungske Samlings mest populære værker er nu tilgængelige for alle overalt på kloden. Se Hirschsprungs værker på Google Art Project her.

EN DEL AF PARKMUSEERNEParkmuseerne er et museumskvarter i København skabt i samarbejde mellem Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Filmhuset, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst.

Parkmuseerne ligger midt i København blandt smukke grønne områder. Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Og få glæde af de mange muligheder – inde som ude.

INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet har modtaget en bevilling fra Kulturministeriet til istandsættelse af kontorer og magasiner i husets underetage. Grundet istandsættelse er der ikke adgang til arkiver og magasiner. Vi kan desværre ikke udlåne værker frem til april 2015.

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading