DANSK ENGLISH

BESØG MUSEET UDSTILLINGER SAMLINGEN HIRSCHSPRUNGS HISTORIE KALENDER OM MUSEET

RAMMEN OM DIT ARRANGEMENT:

Rammen om dit næste arrangement
Hirschsprung kan danne en smuk og festlig ramme om jubilæer og andre festlige begivenheder. Museet kan tilbyde forskellige former for stående, kold buffet eller blot en let forfriskning, naturligvis udvalgt i samarbejde med jer.

Giv danske medarbejdere og udenlandske kunder en særlig oplevelse med et besøg på Hirschsprung. Arrangementet kan foregå som afslutning på et dagsmøde eller som udflugtsmål for forretningsforbindelser eller nye medarbejdere.

Et arrangement inkluderer en introduktion til museet og historien om Heinrich Hirschsprung. Efterfølgende er det muligt for gæsterne at gå rundt på egen hånd og opleve samlingens mange kendte værker.

Vi tænder faklerne foran museet og glæder os til at byde jer velkommen i husets festlige og intime omgivelser. Maksimalt deltagerantal 140 personer.


Tilbage


INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

Museet har modtaget en bevilling fra Kulturministeriet til istandsættelse af kontorer og magasiner i husets underetage. Museet vil grundet støjgener midlertidigt være lukket fra d. 10.-27. juni 2014, men vil være åbent i løbet af den øvrige byggeproces.

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading