AKTUELT:
"EN REKRUT FRA 64" - ILLUSTRATIONER AF FRANTS HENNINGSENI Den Hirschsprungske Samlings Havesal vises, i anledningen af 150-året for slaget ved Dybbøl, maleren Frants Henningsen’s illustrationer til P.F. Rist’s roman ” En rekrut fra 64”.

Denne perlerække af ca. 50 illustrationer levendegør den unge rekruts prøvelser ved fronten i Dybbøl. Roman udkom i 1899 anonymt af Rist, og blev hurtigt anerkendt som en af de mere realistiske skildringer man kunne få om livet af en soldat i Sønderjylland.

Udstillingen er blevet forlænget og kan opleves frem til 26. april 2015.
TRIPADVISOR OG GOOGLE ART PROJECTTridpadvisor

Den Hirschsprungske Samling er et yndet besøg og på Tripadvisor ligger museet som nr. 1 ud af 192 seværdigheder og nr. 1 ud af 59 museer i København, der er værd at besøge. Læs mere om hvad vores gæster synes om museet her.

Google Art Project

Med Google Art Project kan du bevæge dig rundt i Den Hirschsprungske Samlings udstillingssale og følge 1800-tallets danske kunststrømninger. Udforsk værker af blandt andre Christen Købke, P.S. Krøyer, Michael og Anna Ancher, L.A. Ring eller Vilhelm Hammershøi i det globale online galleri. Den Hirschsprungske Samlings mest populære værker er nu tilgængelige for alle overalt på kloden. Se Hirschsprungs værker på Google Art Project her.

EN DEL AF PARKMUSEERNEParkmuseerne er et museumskvarter i København skabt i samarbejde mellem Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Filmhuset, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst.

Parkmuseerne ligger midt i København blandt smukke grønne områder. Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Og få glæde af de mange muligheder – inde som ude.

INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet har modtaget en bevilling fra Kulturministeriet til istandsættelse af kontorer og magasiner i husets underetage. Grundet istandsættelse er der ikke adgang til arkiver og magasiner. Vi kan desværre ikke udlåne værker frem til april 2015.

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading