DET SKER PÅ MUSEET
Omvisninger:


Koncerter:

11.02.2015

MUSIKAFTENER
Hirschsprung 2014-15

Arrangementer:
12.11.2014

PÅ-VEJ-HJEM FOREDRAG
Michael Ancher og P.S. Krøyer i breve og billeder

AKTUELT:
EKSKLUSIV MUSIKAFTEN MED JOHAN REUTER OG JAN PHILIP SCHULZEMusikaften med den danske verdensbayton Johan Reuter akkompagneret af den tyske pianist Jan Philip Schulze.

Som den største danske sangstjerne på den internationale scene står Johan Reuter foran titelpartier som Wotan i Wagners "Valkyrien" med Canadian Opera i Toronto og som Dr. Schön i Alban Bergs "Lulu" The Met i New York.

Herhjemme synger han bl.a. Scarpia i "Tosca" på Operaen samt Saul i Saul og David til foråret. Koncerten er Johan Reuters eneste optræden i år i denne genre i Danmark.

Programmet er en række smuk sammensatte lieder af bl.a. Schumann, Grieg, Sibelius og Strauss.

Musikaftenen finder sted på Den Hirschsprungske Samling onsdag den 22. okotober kl. 19.30. Billetter kan købes på Billetnet.
GOOGLE ART PROJECTMed Google Art Project kan du bevæge dig rundt i Den Hirschsprungske Samlings udstillingssale og følge 1800-tallets danske kunststrømninger. Udforsk værker af blandt andre Christen Købke, P.S. Krøyer, Michael og Anna Ancher, L.A. Ring eller Vilhelm Hammershøi i det globale online galleri. Den Hirschsprungske Samlings mest populære værker er nu tilgængelige for alle overalt på kloden.
EN DEL AF PARKMUSEERNEParkmuseerne er et museumskvarter i København skabt i samarbejde mellem Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Filmhuset, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst.

Parkmuseerne ligger midt i København blandt smukke grønne områder. Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Og få glæde af de mange muligheder – inde som ude.

INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet har modtaget en bevilling fra Kulturministeriet til istandsættelse af kontorer og magasiner i husets underetage. Grundet istandsættelse er der ikke adgang til arkiver og magasiner. Vi kan desværre ikke udlåne værker frem til april 2015.

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading