DET SKER PÅ MUSEET
Koncerter:

02.03.2015

MUSIKAFTEN MED DEN DANSKE STRYGEKVARTET
Fejring af 150-året for Carl NielsenAKTUELT:
JULEDAGE PÅ DEN HIRSCHSPRUNGSKE SAMLINGMuseet er lukket i juledagene den. 23.-26. december

Mellem jul og nytår har museet åbent fra den 27., 28. og 30. december. Kl. 11-16

Der er lukket den 31. december samt 1. januar 2015.

Glædelig jul og godt nytår.
TRIPADVISOR OG GOOGLE ART PROJECTTridpadvisor

Den Hirschsprungske Samling er et yndet besøg og på Tripadvisor ligger museet som nr. 1 ud af 192 seværdigheder og nr. 1 ud af 59 museer i København, der er værd at besøge. Læs mere om hvad vores gæster synes om museet her.

Google Art Project

Med Google Art Project kan du bevæge dig rundt i Den Hirschsprungske Samlings udstillingssale og følge 1800-tallets danske kunststrømninger. Udforsk værker af blandt andre Christen Købke, P.S. Krøyer, Michael og Anna Ancher, L.A. Ring eller Vilhelm Hammershøi i det globale online galleri. Den Hirschsprungske Samlings mest populære værker er nu tilgængelige for alle overalt på kloden. Se Hirschsprungs værker på Google Art Project her.

EN DEL AF PARKMUSEERNEParkmuseerne er et museumskvarter i København skabt i samarbejde mellem Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Filmhuset, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst.

Parkmuseerne ligger midt i København blandt smukke grønne områder. Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Og få glæde af de mange muligheder – inde som ude.

INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet har modtaget en bevilling fra Kulturministeriet til istandsættelse af kontorer og magasiner i husets underetage. Grundet istandsættelse er der ikke adgang til arkiver og magasiner. Vi kan desværre ikke udlåne værker frem til april 2015.

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading