Menu
Klezmerbandet Mames Babegenush

Kulturnatten 2018

12. oktober kl. 18-24

På dette års kulturnat slår vi dørene op for en helt særlig aften fyldt med musik, udstillinger og talks. Kom forbi og hør det anmelderroste klezmerband Mames Babegenush spille akustisk koncert omgivet af skagensmaleren P.S. Krøyers kunst. Du kan også gå på opdagelse i samlingen og efterårets tre særudstillinger og deltage i spændende talks om udvalgte hovedværker. Tager du børnene med, kan I prøve vores gratis hæfter med sjove opgaver, hvor man bl.a. skal lytte til malerierne og finde billeder af kvinder med bare tæer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Aftenens program

Kl. 18.00
Dørene åbner

Kl. 18-20
Kalles kaffes mobile kaffebar sørger for lækker kaffe, som kan købes og nydes lige uden for museumsindgangen.

Kl. 18.30, kl. 19.30 og kl. 21.00
Talk: Intro til Den Hirschsprungske Samling
Oplev highlights fra museets samling af mere end 100 års dansk kunst, udstillet i husets intime og hjemlige rammer. Hør om Hirschsprung-familien og museets særlige historie og få et blik ind i tiden og kunsten op gennem det 19. århundrede.

Kl. 19.00, kl. 20.30 og kl. 21.30
Talk: Michael Ancher og KVINDERNE FRA SKAGEN
Skagensmaleren Michael Ancher er især kendt for sine skildringer af fiskernes vilkår og havets voldsomhed, men han havde også blik for kvinderne i sin nærhed. I denne talk zoomer vi ind på en række af Anchers malerier af kvinder i den første separatudstilling om kunstneren i knap 20 år.

Kl. 20.00 og kl. 22.00
Koncert med Mames Babegenush
Oplev to særlige, akustiske koncerter med det anmelderoste klezmerband Mames Babegenush. Siden dannelsen i 2004, har det seks mand store ensemble med deres friske lyd og modige musikalske udtryk spillet på nogle af de mest legendariske spillesteder og festivaller verden over. Hver koncert varer omkring 30 minutter.

24.00
Dørene lukker. Tak for i aften!

Praktiske informationer

Museet holder åbent fra kl. 18-24.

Talks
Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser på vores talks. Ankom derfor i god tid, hvis du vil være sikker på en plads.

Adgang
Du skal købe et Kulturpas for at få adgang til Den Hirschsprungske Samling denne aften.

Kulturpas
Et Kulturpas koster 95 kr., og kan købes i museets skranke eller i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg. Salget begynder den 1. oktober 2018.

Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i hele Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl.17 til kl. 05. Hvis du bor udenfor Hovedstadsområdet og har adresse i Danmark, kan du købe dit Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside fra den 17. september til den 5. oktober kl. 12.