Menu
Elbo
Cellist, Rasmus Støier Andersen, og solist ved Den Kongelige Ballet, Astrid Grarup Elbo, danser og spiller denne aften på museet.

Hirschsprung LATE

Duet for Cellist og Ballerina

24. februar kl. 17, kl. 18.30 og kl. 19.30

Denne aften kan du opleve ren magi på museet, når vi får besøg af cellist Rasmus Støier Andersen og solist ved Den Kongelige Ballet Astrid Grarup Elbo.

Sammen har de skabt værket Duet for Cellist og Ballerina. Det er blevet til en rørende forestilling om to unge menneskers kamp for at passe sammen, men som samtidig har svært ved at mødes. I forestillingen vil man opleve forskellige situationer i et langsomt krakelerende forhold.

Rasmus Støier Andersen og Astrid Grarup Elbo har udviklet et kunstnerisk udtryk, hvor to forskellige kunstformer udfordres, udfoldes, blandes og sættes på lige fod.
Publikum vil se, hvordan stemmerne bag kunstnerne toner frem og taler sammen, som var det to mennesker i dialog. Musikken er af Bach og Ligeti.

Praktiske informationer

Stykket vises tre gange hhv. kl. 17, kl. 18.30 og kl. 19.30 af ca. 25 minutters varighed.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.

Da der er et begrænset antal pladser, beder vi jer om at købe/booke billet her

Kl. 17.30 kan museets besøgende komme med på en intro til Bertha Wegmann. At male på mange sprog.

Museet holder denne dag åbent til kl. 20. Der er derfor mulighed for at se samlingen og museets udstillinger før eller efter arrangementet.