Menu
wegmann
Vibeke Windeløv og Geeti Amiri er aftenens gæster. Foto: DFI og Marie Hald

Salon

Kvindelige pionerer 11. maj kl. 19-21

Det er altid en udfordring at søge ny veje – ikke mindst når man som kvinde går stik imod forventningerne. Oplev en begivenhedsrig aften i selskab med Geeti Amiri og Vibeke Windeløv, to banebrydende kvinder fra hver deres generation. I anledning af museets udstilling om Bertha Wegmann diskuterer de, hvad det i dag vil sige, når kvinder sparker døre ind: Enten for at tage plads i lukkede og mandsdominerede brancher eller for at overskride usynlige tærskler i minoritetsmiljøer.

Geeti Amiri er kendt som journalist, underviser og debattør. Vibeke Windeløv er mangeårig filmproducer og tidligere teaterdirektør for Betty Nansen Teatret. Samtalen modereres af Niels Righolt fra Center for Kunst og Interkultur (CKI).

I løbet af salonen vil der være musikalsk indslag ved den internationalt kendte kunstner og percussionist Simona Abdallah.

Niels Righolt
Aftenens moderator er Niels Righolt fra Center for Kunst og Interkultur (CKI). Foto: Pernille Kaalund

Praktiske informationer:

Pris: 95 kr. / 50 kr. m. årskort. 50 kr. for studerende og unge under 26. Dørene åbner kl. 18.30. Prisen inkluderer et glas vin/vand, og giver adgang til museets samlinger og udstillinger.

Billetter kan købes på Billetto her