Menu

Museet er åbent

Læs her om Den Hirschsprungske Samlings retningslinjer under Covid-19, når du besøger museet:

Billetter
Vi lukker højst 30 gæster ind på museet pr. halve time. Museet overvåger publikumstilstrømningen og sikrer at antallet af gæster overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Der er opsat afskærmning ved kasserne.

Afstand
Vi tæller alle gæster og sikrer, at der aldrig er for mange mennesker på museet på én gang. I alle udstillingssale er der oplysninger om, hvor mange personer, der må være i rummet ad gangen. Hold øje med antallet af personer i de enkelte sale, og gå ikke videre, før der er plads. Museets vagter går ture mellem udstillingssalene og sikrer, at alle hjælper med at overholde retningslinjerne.

Praktisk

Hygiejne
Der er håndsprit til rådighed og mulighed for jævnlig og grundig håndvask på museets toiletter. Der er engangsplastikhandsker til rådighed for de besøgende, der ønsker det.

Rengøring
Vi gør ekstra rent på museet i denne tid.

Garderobe
Vi har garderober med kodelås og opfordrer gæster til at aflevere tasker og overtøj i garderoben. Det er ikke tilladt at have sin jakke over armen.

Kontakt
Vi bestræber os på at minimere tæt kontakt mellem alle på museet. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning under besøget på museet, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte museets medarbejdere, men husk at holde afstand.

Til dig

Vi opfordrer alle gæster til at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer.

• Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit

• Host i et papirlommetørklæde eller i ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter

• Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere

• Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (fx ældre)

• Undgå håndtryk og kram

• Bed andre tage hensyn

Læs mere om coronavirus her ...