Menu
Carl Bloch: Skuespilleren Kristian Mantzius i sit studereværelse. 1853. Den Hirschsprungske Samling

Vi bringer kunsten til dig

Følg os på museets facebook og Instagram, hvor vi deler malerier, tegninger, skulpturer, breve m.m. fra de mange fantastiske kunstnere, hvis værker museet rummer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi vil også holde dig løbende opdateret gennem museets nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Se april måneds Forskerkvarter

I april skulle vores direktør Gertrud Oelsner have holdt Forskerkvarter om maleren og fotografen Valdemar Schønheyder Møller. Da vi ikke kan komme på museet i øjeblikket, har vi i stedet forsøgt at sammenstykke en lille film til jer med lyd optaget fra hjemmekontoret. Her kan I høre Gertrud Oelsner fortælle om kunstneren, der var nære venner med Vilhelm Hammershøi, og komme helt tæt på vores nyerhvervede maleri. I kan se filmen herunder.

Følg os på Instagram og Facebook

Se nogle af vores seneste indlæg her og klik videre for at se flere.

Se juni måneds Forskerkvarter

Kender du vores Forskerkvarter?

Én gang om måneden afholder vi Forskerkvarter. Her fortæller en af museets kunstfaglige medarbejdere fx om et værk i samlingen, en kunstner, en periode eller lignende. Ofte finder vi unikke billeder og breve frem fra arkivet.

Her kan du se et uddrag af juni måneds Forskerkvarter, hvor kunsthistoriker og Ph.D. - studerende Signe Havsteen fortæller om Ludvig Finds værk af den norske kunstner Thorvald Erichsen. Se med her ...