Menu
Kristian Zahrtmann: Der var engang en konge og en dronning. 1886-87. Den Hirschsprungske Samling

Hirschsprung LATE

Intro til Zahrtmann-udstillingen 27. februar kl. 18

Nyd denne vinteraften med en tur på Den Hirschsprungske Samling, hvor museet holder åbent til kl. 20. I løbet af aftenen kan du komme med på en særlig intro til vores aktuelle særudstilling Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab med museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen. Udstillingen præsenterer nye, aktuelle vinkler på den danske maler Kristian Zahrtmann og den del af hans kunst, der i dag kan betegnes som ’queer’. Oplev en perlerække af Zahrtmanns malerier foruden møbler, fotografier og kunstnergenstande samlet fra landets museer og private hjem.

Hirschsprung LATE

Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi på alt fra lyttebiograf og samtalesalon til brevoplæsning og særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Omvisningen starter kl. 18 og varer ca. 45 minutter.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.

Ankom i god tid, da der er et begrænset antal pladser på omvisningen.
Tilmelding ikke nødvendig.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at se udstillingen på egen hånd før og efter introen.

Læs mere om udstillingen her