Menu
Kristian Zahrtmann: Prometheus, 1906. Privateje

Hirschsprung LATE

Intro til Zahrtmann-udstillingen 28 maj kl. 18

Nyd denne aften med en tur på Den Hirschsprungske Samling, hvor museet holder åbent til kl. 20. I løbet af aftenen kan du komme med på en særlig intro til vores aktuelle særudstilling Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab med museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen. Udstillingen præsenterer nye, aktuelle vinkler på den danske maler Kristian Zahrtmann og den del af hans kunst, der i dag kan betegnes som ’queer’. Oplev en perlerække af Zahrtmanns malerier foruden møbler, fotografier og kunstnergenstande samlet fra landets museer og private hjem.

På grund af forsamlingsforbuddet kan der max være 10 personer med til introen, som kun holdes i udstillingens store sale. Billetter til introen kan hentes i skranken på dagen fra kl. 17.30.

Hirschsprung LATE
Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi på alt fra lyttebiograf og samtalesalon til brevoplæsning og særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Introen starter kl. 18 og varer ca. en halv time.

Introen foregår i udstillingens store sale. Deltagere bedes opleve udstillingens små sale på egen hånd.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.
Billetter til introen kan hentes i skranken fra kl. 17.30.
Bemærk, at der max er plads til 10 deltagere.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at se udstillingen på egen hånd før og efter introen.

Læs mere om udstillingen