Menu
Constantin Hansen: 'Moderen med barnet, der rækker efter hovedet til sin dukke. Kunstnerens hustru og hans datter Elise. Skitse. (1860). The Hirschsprung Collection

Mors dag

Gratis entré for alle mødre 12. maj

Tag din mor under armen og tilbring nogle hyggelige timer sammen på Den Hirschsprungske Samling. I anledning af mors dag søndag den 12. maj kan du tage din mor gratis med på museet. Betal blot for din egen billet og få din mor gratis med.

Det kan I opleve

Omvisning om familien i kunsten

Kl. 14-15 kan I komme med på en gratis omvisning om familieportrætter i samlingen. Sammen ser vi nærmere på familiens betydning i kunsten op gennem det 19. århundrede og taler om periodens skiftende familieidealer. Læs mere her...

Gå på opdagelse i samlingen

Den Hirschsprungske Samling huser mere end 100 års dansk kunst fra guldalderen til skagensmalerne og symbolisterne. Over sommeren kan I opleve en reinstallation af museets faste samling med kendte hovedværker af bl.a. C.W. Eckersberg, Christen Købke, Anna Ancher, P.S. Krøyer og Vilhelm Hammershøi.

Aktivitetsark for børn

For de mindste børn og deres mødre har vi sjove aktivitetsark, hvor I sammen kan gå på opdagelse i samlingen og finde små detaljer, som er gemt i værkerne. Når alle detaljer er fundet, venter der en lille præmie. Arkene er gratis med en almindelig entrébillet og kan hentes i skranken.

Praktisk information

Åbningstider
Denne søndag er museet åbent fra kl. 11-16.

Entré
Voksne: 95 kr.
Børn og unge under 18 år samt årskortholdere: gratis

Denne dag er entréen også gratis for mødre, der ankommer sammen med et eller flere af deres børn.