Den Hirschsprungske Samling

Omvisninger og gruppebesøg

Bestil en omvisning og hør om museets historie og samling af 100 års dansk kunst fra hele 1800-tallet.

Vi tager med glæde imod grupper og tilbyder omvisninger i en lang række emner. Vi er eksperter i guldalderen, skagensmalerne, det moderne gennembrud, fynbomalerne og symbolisterne, men vi tilrettelægger også omvisninger efter specifikke ønsker og til vores særudstillinger.

Omvisningerne kan både lægges i museets åbningstid onsdag-søndag kl. 11-16 og uden for den normale åbningstid mod et tillæg til vagtudgifter.

Bemærk: alle større grupper skal melde deres ankomst til museet, også selvom I ikke booker en omvisning. Send en mail til dhebok@hirschsprung.dk eller ring på 35 42 03 36.

Praktiske informationer

Pris: 950 kr. + 95 kr. i entré pr. person. Ingen grupperabat.
Børn og unge under 18 år har fri entré til museet.
Varighed: 45-60 minutter.
Max antal personer: 20 pr. omvisning.

Book din omvisning her

Omvisning udenfor normal åbningstid

Museet har åbent onsdag til søndag kl. 11-16. Det er muligt at bestille en omvisning udenfor vores normale åbningstid mod ekstra betaling til vagtudgifter. Hvis I ønsker at besøge museet udenfor åbningstiden, skal det skrives i bookingformularens nederste felt. Så kontakter vi jer og regner et pris ud for jer.

Ønsker I et glas vin efter omvisningen eller at afholde en mindre reception i forlængelse af omvisningen, kan I læse mere her.

kvinder-sidder-pensionister-publikum