Gå til indhold

Hold dit arrangement midt i kunsten

En smuk, kunstnerisk ramme om dit arrangement

Den Hirschsprungske Samling er en lille kunstnerisk perle på Østerbro, der emmer af hjemlighed og atmosfære. Her er malerier af nogle af guldalderens største kunstnere og værker af blandt andre P.S. Krøyer, Vilhelm Hammershøi og Anna Ancher.

Museet kan udlejes til både privatpersoner og firmaer. Ønsker du at afholde et jubilæum, arrangement, møde eller reception, kan museet danne en smuk og festlig ramme. Arrangementet kan også foregå som afslutning på et dagsmøde eller som udflugtsmål for forretningsforbindelser eller nye medarbejdere. Museet kan rumme max 120 gæster. 

Vi udlejer vores rum på lukkedag mandag fra kl. 8-23 samt tirsdag-søndag efter museets åbningstid, dog tidligst kl. 18.00 afhængigt af arrangementets størrelse.
På museet kan der serveres en kold buffet, som lejer selv skal finde og tilkøbe via ekstern catering, eller blot en let forfriskning naturligvis udvalgt i samarbejde med jer. Bemærk vi afholder ikke større arrangementer til siddende gæster. Varm mad er heller ikke muligt at indtage i museets sale.

Et arrangement inkluderer en introduktion til museet og historien om museets grundlægger, tobaksfabrikanten og kunstsamleren Heinrich Hirschsprung. Bagefter er det muligt at gå rundt på egen hånd og opleve samlingens mange kendte værker.

Vi tænder faklerne foran museet og glæder os til at byde jer velkommen i husets festlige og intime omgivelser.

Mere information

Kontakt os for mere information og priser. Send en mail med informationer om dit arrangement.

Oplys antal personer, ønsket tidspunkt, arrangementets form (stående eller siddende reception, konference etc.) og eventuel forplejning. Så sender vi en pris.

Max antal personer 
Stående arrangement: 120 
Siddende arrangement: 100 

Skriv til os på
dhs@hirschsprung.dk
Faklerne tændes foran museet ved dit aftenarrangement. Joakim Skovgaards loftsudsmykning ses gennem vinduerne.
Faklerne tændes foran museet ved dit aftenarrangement. Joakim Skovgaards loftsudsmykning ses gennem vinduerne.